Ha szélvédőjén sérülés van, nincs más dolga, mint hívni bennünket NON-STOP, 06-30/600-7000 számon! Akár hétvégén is!

Mobil szolgáltatás: Amennyiben szélvédőjét otthonánál, munkahelyénél a legnagyobb kényelemben szeretné javítatni, hívja a szélvédődokit, és munkatársunk szervizautója segítségével a helyszínre siet megoldani a problémát.

Vállalt garanciák: Amennyiben a javított sérülést esztétikailag nem találja megfelelőnek, kicseréljük a szélvédőt, és a javítás költségét nem terheljük Önre.

Hívhatnak hétvégén is! Házhoz megyünk! A biztosító, kötelezőre fizeti a javítást!

Miért cserélné ha javítani is lehet?


Síküveg javítás

A mai korszerű technológiának köszönhetően, már nem csak a szélvédőn keletkezett sérüléseket lehet szakszerűen javítani, hanem lehetőség nyílik a biztonsági, thermo és több rétegű sík, valamint hajlított üvegek javítására is.

 

Az üvegen keletkezett felverődések, repedések és szerelésből adódó felületi sérülések javításának folyamata, a szélvédőjavításban is ismert technológiára alapul. Ezáltal és a felhasznált anyagoknak köszönhetően az üveg terhelhetősége a javítás után sem változik.
A javítás időtartama maximum pár órát vesz igénybe, így a sokszor költségesebb és idő igényesebb csere feleslegessé válik.
A javításhoz speciális műgyanta alapú anyagot használunk, amely megegyezik az üveg fénytörési mutatójával és műbizonylatot állítunk ki, amelyben garantáljuk, hogy a javított sérülés nem veszti el átláthatóságát az idő múlásával sem.Miért éri meg a tulajdonosnak a javítás?