Ha szélvédőjén sérülés van, nincs más dolga, mint hívni bennünket NON-STOP, 06-30/600-7000 számon! Akár hétvégén is!

Mobil szolgáltatás: Amennyiben szélvédőjét otthonánál, munkahelyénél a legnagyobb kényelemben szeretné javítatni, hívja a szélvédődokit, és munkatársunk szervizautója segítségével a helyszínre siet megoldani a problémát.

Vállalt garanciák: Amennyiben a javított sérülést esztétikailag nem találja megfelelőnek, kicseréljük a szélvédőt, és a javítás költségét nem terheljük Önre.

Hívhatnak hétvégén is! Házhoz megyünk! A biztosító, kötelezőre fizeti a javítást!

Miért cserélné ha javítani is lehet?


Letört belsőtükrök ragasztása

Az autók belső visszapillantó tükrét többségében a szélvédő belső felületére rögzítik, általában ragasztóval. A kisebb-nagyobb baleset során leesett, letört vagy a szélvédőcsere után a nem megfelelő ragasztó használata a tükör visszahelyezéséhez, újabb szélvédőcseréhez vezethet.

A külső és a belső hőmérséklet különbség és rázkódás hatására könnyen az öledbe hullhat a visszapillantó tükröd.  Nem sűrűn fordul elő és egyszerű az orvoslása. Ha nincsen, azonnal megérezzük a hiányát és egy-kettő eluralkodik rajtunk egyfajta teherautós filling.

A pillanatragasztót jobb ha elfelejtjük! Az üveg és a fém talp hőtágulási tényezője különböző, a fixen rögzítő pillanatragasztó feszültséget hoz létre az üvegben és megrepeszti. A fém talphoz próbálja igazítani az üveg hőtágulását, nem sok sikerrel. Legnagyobb a szélvédő repesztésre az esély, amikor a meleg lakásból kihozott tükörtalpat felragasztják pillanatragasztóval a hideg szélvédőre.

Mi, kimondottan a visszapillantó tükrök visszaragasztására gyártott kétkomponensű ragasztót használunk.